Μεταφορές - Μετακομίσεις 'Πάνου Κώστας'
 
www.panou-metakomiseis.gr
 
μεταφορές
μετακομίσεις
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είστε εδώ:
 
 
 
 

Υπηρεσίες μεταφορικής εταιρείας

 
Σταθερή πολιτική της μεταφορικής εταιρείας "Πάνου Κώστας" είναι να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, λειτουργώντας με γνώμονα την διαρκή βελτίωση. Έτσι, με συνέπεια και απόλυτη αξιοπιστία αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε ένα πλήθος εργασιών μεταξύ των οποίων οι κάτωθι:

  • Μεταφορές - Μετακομίσεις οικοσκευών & εμπορευμάτων
  • Αμπαλάζ
  • Συσκευασίες - Αποσυσκευασίες
  • Ανυψώσεις

Επίσης, η επιχείρησή μας προσφέρει την διανομή των προϊόντων στους πελάτες μας, αλλά και την αποθήκευσή τους στις ελεγχόμενες κλιματικά αποθήκες εμπορευμάτων. Προσφέρουμε μια ποικιλία χρηματοοικονομικών εγγυήσεων σχετικά με τις υπηρεσίες μας υπό μορφή ασφάλειας στο φορτίο και άλλα προϊόντα, που διαβιβάζουν την ασφάλεια αστικής ευθύνης. Όταν η τεκμηρίωση απαιτείται λόγω της φύσης της μεταφοράς του αντικειμένου ή διέρχονται τα εθνικά σύνορα μπορούμε να χειριστούμε την προετοιμασία όλων των απαραίτητων εγγράφων μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση της φόρμας των πελατών μας κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας των παραγγελειών.

Από την άλλη μεριά, είμαστε επίσης σε θέση να παρέχουμε το κανάλι διανομής για να μεταφέρουμε τα προϊόντα σας από την αποβάθρα στην αποθήκη εμπορευμάτων ή στο σημείο πώλησης. Το υψηλής τεχνολογίας σύστημα εντοπισμού μας επιτρέπει ένα υψηλότερο επίπεδο αποδοτικότητας από ό,τι φαντάζεστε, με τα προϊόντα από το εξωτερικό να ταξινομούνται αμέσως και να παραδίδονται στους τοπικούς πελάτες στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.